STUDIO

Sala 1 Escola Líquid Dansa
Sala 1 Escola Líquid Dansa
Sala 2 Escola Líquid Dansa
Sala 3 Escola Líquid Dansa
Espai Recepció
Espai Recepció
Recepció
Passadis
Lavabo nois
Vestuari nois
Vestuari Noies

SALA 1:

99 m2

equip de so

barres de dansa clàssica

terra entarimat i linòleum

SALA 2:

69 m2

equip de so

terra de linòelum

SALA 3:

65 m2

equip de so

terra entarimat de parquet

Necessites llogar un espai per a assajos o entrenaments? Contacta'ns per conèixer les condicions i la disponibilitat. 

+376 861 227 - info@liquiddansa.com

L'Escola Liquid Dansa està situada a l'edifi Illa Carlemany d'Escaldes-Engordany. 

L'entrada es situa al davant de la botiga "G-star", 3r pis.

Zona Wifi

"Coregraphy" - Mural Judit Rodrigo Lopez

"Coregraphy és el títol del projecte. Aquest nom esdevé de la paraula core que traduït a l’anglès significa nucli i fa referència al centre del ballarí, unida a la paraula graphy, que vol dir grafia en anglès i al·ludeix al llenguatge plàstic que, mitjançant l’estil, ens parla de la experiència de la dansa


També faig una petita diferenciació de la paraula anglesa coreography a Coregraphy, al eliminar la vocal o que uneix core i graphy, per idear una paraula que abraci els significats anteriorment esmentats.  


El mural està compost per la fragmentació del moviment d’una figura femenina, representada amb línia de color marró fosc, oberta, tancada, doble, puntejada, de diferents mides, que trepitja la taca o bé s’amaga al darrera. A més a més, la taca de color que acompanya el moviment ens parla de l’energia que es genera i es transforma al ballar. De manera que l’estil combina el dibuix lineal amb la taca de color. La seqüència de moviments reprodueix una frase de ball que es llegeix de dreta a esquerra. 


La intenció de la temàtica de la dansa és donar visibilitat al comportament del cos subtil, corresponent a un temps circular, que l’individu percep al ballar i que el situa en un present continu. El públic extern desconeix la sensació que es produeix en l’Esser dansarí, tot i que rep la informació del moviment que el ballarí genera a través de la vista. De manera que, aquesta ens parla de la dimensió densa, que correspon a un temps lineal de passat, present i futur. 


Per una banda, entenem que el so acompanya el moviment. Aquest pot ser la veu interior o bé sons externs que interactuen amb la veu interior del ballarí. Per tant, un  dels motius del treball mural es donar visibilitat al dibuix que genera la música o la sonoritat interior a través del cos. De manera que la composició d’estats i sensacions que es produeixen amb la dansa és l’expressió de la llum a la matèria. 


Per una altra banda, la dansa ens permet mobilitzar l’energia que neix del centre de l’Esser per experimentar i generar realitats donades pel nostre poder creador. 


En suma, la simbiosi entre dansa i pintura es concreta en una obra mural que realitzo a la paret de l’interior de la sala de ball de l’Escola Líquid Dansa."

Autora: Judit Rodrigo Lopez.

Direcció

Av. Carlemany 68, 3r pis

AD700 Escaldes-Engordany

ANDORRA

Contacte

+ 376 861 227 

9:30-13:30 / 15:30-19:30)

info@liquiddansa.com