Horari Líquid Estiu 2021
Horari Líquid Estiu 2021
 

Presentació

L’art, en general, és quelcom que s’ha creat, s’ha transmès i ha viscut en el temps.

 

L’art és la nostra història, les nostres arrels, la nostra cultura, la nostra identitat, la nostra expressió, i la nostra creació.

 

La societat d’avui dia sovint no ens permet créixer envoltats d’una sensibilitat artística que generi llibertat de pensament, llibertat d’expressió i llibertat de creació. És justament això que els nostres infants, amb les seves actituds sovint mal interpretades pels adults, ens reclamen:

 

Un espai per expressar-se i comunicar-se, per descobrir, per experimentar, per imaginar i crear.

 

Els infants han de poder desenvolupar la seva sensibilitat i creativitat, la capacitat de conèixer-se i de conèixer millorant la seva expressivitat i la seva capacitat de comunicació.

 

Per això, l'Escola Líquid Dansa ofereixen cada vacances escolars activitats artístiques i lúdiques.

 

Líquid Vacances aportarà la seva part més artística fent que els nens visquin una experiència inoblidable jugant, aprenent, ballant, interpretant i explorant el món de les arts escèniques.

 

Què oferim?

Líquid Vacances ofereix molt més que un curs de dansa i teatre, ja que els nens entre 4 i 12 anys podran gaudir d'altres activitats com la piscina, el cinema, les visites culturals, les manualitats, diferents tallers i seran protagonistes cada final de setmana d'un espectacle per a tots els pares i familiars (Nens de 6 a 12 anys).

 

A continuació detallem les activitats específiques artístiques i complementàries de lleure que es duran a terme en Líquid Vacances:

 • Espectacle

A causa de les restriccions sanitàries, aquest estiu no podem fer espectacle els divendres a l'Escola... però cada divendres a la tarda penjarem a la web els dos vídeos que han preparat cada grup durant la setmana!

 

El fet de compartir l’experiència i la vivència artística, de participar en creacions artístiques, tant individuals com col·lectives, adquirir sensibilitat respecte a les mateixes, aprendre a valorar-les i respectar-les, suposa un gran enriquiment personal.

 

Durant la setmana tots els infants preparant una coreografia o història teatralitzada que gravarem i penjarem a la nostra web per poder-la visualitzar tantes vegades com vulgueu. En aquesta mostra es podrà veure tot el contingut del treball realitzat en les classes específiques de dansa i de teatre com les coreografies i el treball d’expressió corporal. 

 

Líquid Vacances té prevista una temàtica diferent per a cada setmana on els nens viuran una història fascinant que potenciarà la seva creativitat i imaginació.

 

 

 • Dansa

 

En el món de la dansa s’estudien les possibilitats expressives del cos, del seu moviment, del propi so, de les imatges que rebem, dels objectes que utilitzem, i de les músiques que escoltem. Farem entendre l’expressió musical a través de l’experiència corporal treballant diferents conceptes com la col·locació postural, la coordinació, i les dinàmiques del moviment.

 

Al llarg de la setmana, els nens participaran en diferents classes de dansa on practicaran diferents estils (hip hop, jazz i altres) amb els seus passos, ritmes i tècnica. Els nens aprendran i practicaran diferents coreografies que un cop ben assajades s’incorporaran a l’espectacle.

 • Teatre

 

És important treballar la creativitat i la improvisació dels nens. Això els ajudarà a perdre les pors, potenciant la seguretat i la confiança en ells mateixos en el moment de jugar, d’actuar i comunicar-se.

Mitjançant jocs i tallers teatrals treballarem la desinhibició, la comunicació, la veu, el gest, l’escolta, la concentració, la memòria, la cohesió de grup, etc.

Aquestes eines seran imprescindibles per posar-se dins la pell d’un personatge de l’espectacle teatral.

 • Manualitats

L’ús del material ens donà peu a crear coses molt interessants que ens ajuden a posar-nos dins la pell del personatge.​

ACTIVITATS DE LLEURE

 

És necessari que les vacances siguin una època d’esbarjo i lleure. Els nens han de tenir entreteniments que els facin riure, emocionar-se, viure experiències amb els seus amics.

Líquid Vacances prepara unes activitats de lleure que ajuden a complementar perfectament el treball específic i artístic que proposem.

 • Pel·lícula

 

Un cop a la setmana els nens gaudiran d'una sessió de cinema amb crispetes a la mateixa escola, gràcies al nostre projector.

 

 • Piscina (Activitat pendent de confirmació per aquest estiu)

 

Encara no podem confirmar quina serà la nostra activitat d'aigua piscina, Caldea, jocs d'aigua etc. 

 • Visites culturals

 

Tenim acordades vàries visites a diferents museus d’Andorra com el Centre d'Art D'Escaldes Engordany (CAEE) i el Museu Carmen Thyssen, on els nens gaudiran de tallers educatius.

 

 • Activitats a l’aire lliure

 

S’organitzaran sortides al parc i als espais de natura de la parròquia d’Escaldes-Engordany i Andorra la Vella.

 • 4-6 ANYS

Al llarg de la setmana els infants trobaran ple d'activitats relacionades amb la dansa, el moviment, la creativitat i el ioga. En les classes de dansa i moviment els infants jugaran amb el ritme, la coordinació, aprendran coreografies i explorarem la consciència corporal. En els tallers de relaxació ensenyarem diferents tècniques de respiració i meditació. En tallers mindfulness i mandala treballarem el ser conscient en "l'ara i aquí" tot creant diferents treballs manuals amb utilitats diferents.Les activitats de ioga mitjançant el joc i les diferents postures treballarem els estiraments i la col·locació postural. No deixem de banda les activitats lúdiques de l'estiu, com jocs al parc, Caldea ...

 

Material necessari

US RECORDEM QUE CAL PORTAR UN PETIT ESMORZAR PER MIG MATÍ I UN BERENAR PER LA TARDA.

Per les classes: 

 • Xandall o roba còmoda

 • Mitjons i bambes

 • Cabell recollit

 • Cantimplora

 

Per la piscina (si les mesures sanitàries ens ho permeten):

 • ​Banyador

 • Tovallola

 • Xancletes

 • Crema solar

 • DINAR I BEGUDA

 

Per les sortides:

 • Impermeable

 • Crema solar

 • Cantimplora

 • Gorra

 • Calçat còmode

 

Organització

 

 

 • Dates

Del 5 de juliol al 3 de setembre del 2021.

 

 • Edats

Aquestes activitats van dirigides a nens d'entre 4 i 12 anys.

 

 • Horaris

- L'horari d'arribada a l'Escola és entre les 9.00 i les 9:30 i la recollida és entre les 17:00 i les 17:30. 

 

Servei de permanència:

Aquest estiu no hi haurà servei de permanència.   

 

 • Arribada i recollida

Cada dia s’hauran de deixar els nens a l’Escola Líquid Dansa i venir-los a recollir també a les mateixes instal·lacions.

 

 • Àpats

Tots els nens dinaran al restaurant del Prat del Roure, on ens proporciona un menú diferent i equilibrat cada dia. Aquest menú consta d’un plat combinat amb amanida o verdura, carn o peix, arròs o pasta o patates, postres i beguda. És necessari que el nen porti cada dia el seu petit esmorzar i berenar.

Us recordem que el dia de piscina els alumnes del grup 9-12 hauran de portar el dinar de casa per dinar a les instal·lacions de la Piscina dels Serradells (Andorra la Vella).

 

 
 • Tarifes: 

1a setmana: 140€

2a setmana: 130€

3a setmana: 120€

4a setmana i les següents: 110€/setmana

4-6 anys: 15 places

7-12 anys: 20 places

 
 • Inscripcions

Les inscripcions es poden realitzar a l'Escola Líquid Dansa o mitjançant correu electrònic info@liquiddansa.com abans del dijous de la setmana anterior.


Opció 1: Descarregar aquí el document adjunt i enviar-lo completat per correu electrònic.

Opció 2: Omple el formulari en línia.

 

 

 

 

 • Normativa de pagament

La data límit de reserva de plaça és dijous de la setmana anterior de cada torn a les 12 de la nit.

 

Anul·lació:

A les demandes d’anul·lació que es presentin una vegada formalitzada la inscripció s’aplicaran els criteris següents pel que fa al reemborsament de l’import de la inscripció:

 • sol·licitud d’anul·lació presentada fins al darrer dia d’inscripció (dijous de la setmana anterior): reemborsament del 100% de l’import.

 • sol·licitud d’anul·lació presentada després del darrer dia d’inscripció (dijous de la setmana anterior): reemborsament del 75% de l’import sempre que es presenti un justificant de l’anul·lació.

Les anul·lacions s’han de fer per correu electònic a info@liquiddansa.com.

Per a qualsevol dubte o informació suplementària ens podeu contactar al +376 861 227 o per correu electrònic.

INSCRIPCIONS EN LÍNIA
DESCARREGAR DOCUMENT