top of page

OLGA DA CUNHA

Propietària i directora del Centre de Fisioteràpia Olga Da Cunha, es gradua com a Fisioterapeuta a la Universitat Internacional de Catalunya l'any 2008, on també cursa un postgrau de Fisioteràpia pediàtrica l'any 2009.

L'any
2009 comença a ballar a l'Escola Líquid Dansa, amb la Verónica Pérez i la Mónica Vega amb qui més tard descobreix el món del ioga.
L'any 2014 inicia la seva formació de professora de Yoga Vinyasa, als Estats Units, amb Rina Jakubowicz.


L'any 2016 amplia els seus coneixements i decideix formar-se en la modalidat d'Aeroyoga, a Barcelona, amb Aeroyoga by Conceptual Fitness.

"El que m'apassiona del ioga és que no entén d'edats o nivells, és una disciplina oberta a tothom. El Vinyasa Flow és la combinació perfecta entre exercici actiu i estiraments.
Sense deixar de banda el meu cantó com a professional de la salut crec que els estiraments i la col·locació postural són bàsics per la nostra vida, tant per adults (amb feines més aviat estàtiques) com per a infants (en plena època de creixement)".

 

Actualment compagina la feina de fisioterapeuta amb les classes de ioga i Aeroyoga a l’escola de dansa a més de ser ballarina de la Companyia de dansa-teatre Líquid Dansa.

Olga Da Cunha aeroyoga Liquid Dansa
Olga Da Cunha aeroyoga Liquid Dansa
Olga Da Cunha yoga Liquid Dansa
bottom of page