top of page

MÓNICA VEGA

Fundadora i Co-directora de l’Escola Líquid Dansa, professora de dansa contemporània i jazz, titulada en Yoga Vinyasa Flow l'any 2013 per Frog Lotus Yoga, certificat otorgat per Yoga Alliance Internacional. Ajudant de producció a la Fundació ONCA i a l'Escena Nacional d'Andorra (ENA).

 

"Entenc la dansa com una experiència on s’aprenen valors. És una forma de vida, una pràctica, una disciplina que et forma com a individu. T’ensenya a treballar en grup… jugant entre el sacrifici i l’èxit personal… tot amb una gran companya que és la música. Investigar sobre el moviment, gaudir de l’expressió i despertar la consciència corporal, formen part de l’art de la dansa."

La dansa contemporània és el vehicle perfecte que combina técnica i improvisació, cos i ment, sentits i sensacions, esforç i objectius.

Per aquesta disciplina i totes les arts escèniques en general , és important una bona preparació del cos per no limitar els moviments, aumentar la capacitat física i el treball articular. L’èxit personal d’un artista és la seguretat i la confiança i per suposat la qualitat i aptituds. Parlem de millorar  la flexibilitat, la musculatura i l’esquelet de manera intel.ligent i d’una manera sana i artística.

Els estiraments i la col.locació corporal esdevindran doncs part important en aquest punt del camí.

Finalment, afegir que l’eficacia  en la meva pedagogia està en la polivalència, en el respecte i l’humiltat. També ensenyen les vivències, per això és tant important conèixer l’escenari i el públic. El punt i final serà una bona actitut.

“El descobriment de la disciplina del ioga és un punt afegit a la meva carrera.”

 La “unió” entre la respiració i el moviment, la pràctica de les postures, la recerca de l’equilibri entre el cos i la ment i la filosofia de vida que ensenya el ioga són els punts essencials d’aquesta activitat. 

Monica Vega Directora Escola Liquid Dansa
Monica Vega Directora Escola Liquid Dansa
Monica Vega Directora Escola Liquid Dansa
bottom of page