Presentació

L’art, en general, és quelcom que s’ha creat, s’ha transmès i ha viscut en el temps.

 

L’art és la nostra història, les nostres arrels, la nostra cultura, la nostra identitat, la nostra expressió, i la nostra creació.

 

La societat d’avui dia sovint no ens permet créixer envoltats d’una sensibilitat artística que generi llibertat de pensament, llibertat d’expressió i llibertat de creació. És justament això que els nostres infants, amb les seves actituds sovint mal interpretades pels adults, ens reclamen:

 

Un espai per expressar-se i comunicar-se, per descobrir, per experimentar, per imaginar i crear.

 

Els infants han de poder desenvolupar la seva sensibilitat i creativitat, la capacitat de conèixer-se i de conèixer millorant la seva expressivitat i la seva capacitat de comunicació.

 

Per això, l'Escola Líquid Dansa ofereixen cada vacances escolars activitats artístiques i lúdiques.

 

Líquid Vacances aportarà la seva part més artística fent que els nens visquin una experiència inoblidable jugant, aprenent, ballant, interpretant i explorant el món de les arts escèniques.

 

Què oferim?

Líquid Vacances ofereix molt més que un curs de dansa i teatre, ja que els nens entre 4 i 12 anys podran gaudir d'altres activitats com la piscina, el cinema, les visites culturals, les manualitats, diferents tallers i seran protagonistes cada final de setmana d'un espectacle per a tots els pares i familiars (Nens de 6 a 12 anys).

 

A continuació detallem les activitats específiques artístiques i complementàries de lleure que es duran a terme en Líquid Vacances:

 • Espectacle

A causa de les restriccions sanitàries, no podem fer espectacle els divendres a l'Escola... però cada divendres a la tarda penjarem a la web els dos vídeos que han preparat cada grup durant la setmana!

 

El fet de compartir l’experiència i la vivència artística, de participar en creacions artístiques, tant individuals com col·lectives, adquirir sensibilitat respecte a les mateixes, aprendre a valorar-les i respectar-les, suposa un gran enriquiment personal.

 

Durant la setmana els nens de 6 a 8 anys prepararan un espectacle de dansa i teatre i els nens de 9 a 12 anys una exhibició de dansa, que presentaran als familiars i als amics cada divendres en acabar la setmana. En aquesta mostra es podrà veure tot el contingut del treball realitzat en les classes específiques de dansa i de teatre com les coreografies i el treball d’expressió corporal. Així mateix, els protagonistes lluiran el elements de vestuari que hauran confeccionat durant la setmana en els tallers de treballs manuals.

 

Líquid Vacances té prevista una temàtica diferent per a cada setmana on els nens viuran una història fascinant que potenciarà la seva creativitat i imaginació.

 

 

 • Dansa

 

En el món de la dansa s’estudien les possibilitats expressives del cos, del seu moviment, del propi so, de les imatges que rebem, dels objectes que utilitzem, i de les músiques que escoltem. Farem entendre l’expressió musical a través de l’experiència corporal treballant diferents conceptes com la col·locació postural, la coordinació, i les dinàmiques del moviment.

 

Al llarg de la setmana, els nens participaran en diferents classes de dansa on practicaran diferents estils (hip hop, jazz i altres) amb els seus passos, ritmes i tècnica. Els nens aprendran i practicaran diferents coreografies que un cop ben assajades s’incorporaran a l’espectacle.

 • Teatre

 

És important treballar la creativitat i la improvisació dels nens. Això els ajudarà a perdre les pors, potenciant la seguretat i la confiança en ells mateixos en el moment de jugar, d’actuar i comunicar-se.

Mitjançant jocs i tallers teatrals treballarem la desinhibició, la comunicació, la veu, el gest, l’escolta, la concentració, la memòria, la cohesió de grup, etc.

Aquestes eines seran imprescindibles per posar-se dins la pell d’un personatge de l’espectacle teatral.

 • Manualitats

L’ús del material ens donà peu a crear coses molt interessants que ens ajuden a posar-nos dins la pell del personatge.​

ACTIVITATS DE LLEURE

 

És necessari que les vacances siguin una època d’esbarjo i lleure. Els nens han de tenir entreteniments que els facin riure, emocionar-se, viure experiències amb els seus amics.

Líquid Vacances prepara unes activitats de lleure que ajuden a complementar perfectament el treball específic i artístic que proposem.

 • Pel·lícula

 

Un cop a la setmana els nens gaudiran d'una sessió de cinema amb crispetes a la mateixa escola, gràcies al nostre projector.

 

 • Piscina (Activitat pendent de confirmació per aquest estiu)

 

Durant la temporada d'estiu, hem reservat un dia per gaudir de l’aigua a la piscina. Si fa bon temps...! Anirem a la piscina de Serradells d'Andorra La Vella. Els grups de 4 i 5 anys i 6-8 anys, per contra, aniran a l’Espai Likids de Caldea tant durant l'estiu com durant el líquid vacances de la resta de l'any. 

 • Visites culturals

 

Tenim acordades vàries visites a diferents museus d’Andorra com el Centre d'Art D'Escaldes Engordany (CAEE) i el Museu Carmen Thyssen, on els nens gaudiran de tallers educatius.

 

 • Activitats a l’aire lliure

 

S’organitzaran sortides al parc i als espais de natura de la parròquia d’Escaldes-Engordany i Andorra la Vella.

 • 4- 5 ANYS

Al llarg de la setmana els infants trobaran ple d'activitats relacionades amb la dansa, el moviment, la creativitat i el ioga. En les classes de dansa i moviment els infants jugaran amb el ritme, la coordinació, aprendran coreografies i explorarem la consciència corporal. En els tallers de relaxació ensenyarem diferents tècniques de respiració i meditació. En tallers mindfulness i mandala treballarem el ser conscient en "l'ara i aquí" tot creant diferents treballs manuals amb utilitats diferents.Les activitats de ioga mitjançant el joc i les diferents postures treballarem els estiraments i la col·locació postural. No deixem de banda les activitats lúdiques de l'estiu, com jocs al parc, Caldea ...

 

Material necessari

US RECORDEM QUE CAL PORTAR UN PETIT ESMORZAR PER MIG MATÍ I UN BERENAR PER LA TARDA.

Per les classes: 

 • Xandall o roba còmoda

 • Mitjons i bambes

 • Cabell recollit

 • Cantimplora

 

Per la piscina (estiu):

 • ​Banyador

 • Tovallola

 • Xancletes

 • Crema solar (grup 9-12 anys)

 • DINAR I BEGUDA (grup 9-12 anys)

 

Per les sortides:

 • Impermeable

 • Crema solar

 • Cantimplora

 • Gorra

 • Calçat còmode

 

Organització

 

 

 • Dates

Vacances escolars.

 

 • Edats

Aquestes activitats van dirigides a nens d'entre 4 i 12 anys.

 

 • Horaris

- L'horari d'arribada a l'Escola és entre les 9.00 i les 9:30 i la recollida és entre les 17:00 i les 17:30. 

 

 • Arribada i recollida

Cada dia s’hauran de deixar els nens a l’Escola Líquid Dansa i venir-los a recollir també a les mateixes instal·lacions.

 

 • Àpats

Tots els nens dinaran al restaurant del Prat del Roure, on ens proporciona un menú diferent i equilibrat cada dia. Aquest menú consta d’un plat combinat amb amanida o verdura, carn o peix, arròs o pasta o patates, postres i beguda. És necessari que el nen porti cada dia el seu petit esmorzar i berenar.

Us recordem que el dia de piscina els alumnes del grup 9-12 hauran de portar el dinar de casa per dinar a les instal·lacions de la Piscina dels Serradells (Andorra la Vella).

 

 
 
 • Tarifes: 

*Tarifa especial 2-3 juliol: 70€

1a setmana: 150€

2a setmana: 140€

3a setmana: 130€

4a setmana i les següents: 120€/setmana

Ara amb un 10% de descompte!

Després de la darrera modificació de les mesures per a activitats de lleure del Govern, finalment podem ampliar les places de cada grup, i gràcies a això, podem fer també una rebaixa del 10% dels preus de l'estiu.

4-5 anys: 15 places

6-8 anys: 20 places

9-12 anys: 20 places

 • Inscripcions

Les inscripcions es poden realitzar a l'Escola Líquid Dansa o mitjançant correu electrònic info@liquiddansa.com abans del dijous de la setmana anterior.


Podeu descarregar aquí el document adjunt, portar-lo a l'escola o enviar-lo completat per correu electrònic.

 

 • Normativa de pagament

La data límit de reserva de plaça és dijous de la setmana anterior de cada torn a les 12 de la nit.

 

Anul·lació:

A les demandes d’anul·lació que es presentin una vegada formalitzada la inscripció s’aplicaran els criteris següents pel que fa al reemborsament de l’import de la inscripció:

 • sol·licitud d’anul·lació presentada fins al darrer dia d’inscripció (dijous de la setmana anterior): reemborsament del 100% de l’import.

 • sol·licitud d’anul·lació presentada després del darrer dia d’inscripció (dijous de la setmana anterior): reemborsament del 75% de l’import sempre que es presenti un justificant de l’anul·lació.

Les anul·lacions s’han de fer per correu electònic a info@liquiddansa.com.

Per a qualsevol dubte o informació suplementària ens podeu contactar al +376 861 227 o per correu electrònic.

 

No deixis de ballar, apunta't a Líquid Vacances!