top of page
Video
Horari
HORARI 4-7 ANYS (1).jpg
HORARI 8-12 ANYS (1).jpg
Presentació

Presentació

L’art, en general, és quelcom que s’ha creat, s’ha transmès i ha viscut en el temps.

 

L’art és la nostra història, les nostres arrels, la nostra cultura, la nostra identitat, la nostra expressió, i la nostra creació.

 

La societat d’avui dia sovint no ens permet créixer envoltats d’una sensibilitat artística que generi llibertat de pensament, llibertat d’expressió i llibertat de creació. És justament això que els nostres infants, amb les seves actituds sovint mal interpretades pels adults, ens reclamen:

 

Un espai per expressar-se i comunicar-se, per descobrir, per experimentar, per imaginar i crear.

 

Els infants han de poder desenvolupar la seva sensibilitat i creativitat, la capacitat de conèixer-se i de conèixer millorant la seva expressivitat i la seva capacitat de comunicació.

 

Per això, l'Escola Líquid Dansa ofereixen cada vacances escolars activitats artístiques i lúdiques.

 

Líquid Vacances aportarà la seva part més artística fent que els nens visquin una experiència inoblidable jugant, aprenent, ballant, interpretant i explorant el món de les arts escèniques.

Que Oferim?

Què oferim?

Líquid Vacances ofereix molt més que un curs de dansa i expressió corporal, ja que els nens entre 4 i 12 anys podran gaudir d'altres activitats com pel·lícula amb crispetes, les visites culturals, les manualitats, diferents tallers i seran protagonistes d'un video clip que penjarem a la web i a les xarxes socials.

 

A continuació detallem les activitats específiques artístiques i complementàries de lleure que es duran a terme en Líquid Vacances:

 • Video clip

 

El fet de compartir l’experiència i la vivència artística, de participar en creacions artístiques, tant individuals com col·lectives, adquirir sensibilitat respecte a les mateixes, aprendre a valorar-les i respectar-les, suposa un gran enriquiment personal.

 

Durant la setmana cada grup prepararà una coreografía que gravarem en forma de video clip.  En aquest video es podrà veure tot el contingut del treball realitzat en les classes específiques de dansa i de teatre com les coreografies i el treball d’expressió corporal. Així mateix, els protagonistes lluiran els elements de vestuari i/o atrezzo que hauran confeccionat durant la setmana en els tallers de treballs manuals.

 

Líquid Vacances té prevista una temàtica diferent per a cada setmana on els nens viuran una història fascinant que potenciarà la seva creativitat i imaginació.

 

 

 • Dansa

 

En el món de la dansa s’estudien les possibilitats expressives del cos, del seu moviment, del propi so, de les imatges que rebem, dels objectes que utilitzem, i de les músiques que escoltem. Farem entendre l’expressió musical a través de l’experiència corporal treballant diferents conceptes com la col·locació postural, la coordinació, i les dinàmiques del moviment.

 

Al llarg de la setmana, els nens participaran en diferents classes de dansa on practicaran diferents estils (hip hop, jazz, contemporani i altres) amb els seus passos, ritmes i tècnica. Els nens aprendran i practicaran diferents coreografies que un cop ben assajades s’incorporaran a l’espectacle.

 • Expressió corporal

 

És important treballar la creativitat i la improvisació dels nens. Això els ajudarà a perdre les pors, potenciant la seguretat i la confiança en ells mateixos en el moment de jugar, d’actuar i comunicar-se.

Mitjançant jocs i tallers teatrals treballarem la desinhibició, la comunicació, la veu, el gest, l’escolta, la concentració, la memòria, la cohesió de grup, etc.

Aquestes eines seran imprescindibles per posar-se dins la pell d’un personatge de l’espectacle teatral.

 • Manualitats

En aquests tallers, confeccionarem elements d'atrezzo i escenografía pel nostre video clip.

ACTIVITATS DE LLEURE*

 

És necessari que les vacances siguin una època d’esbarjo i lleure. Els nens han de tenir entreteniments que els facin riure, emocionar-se, viure experiències amb els seus amics.

Líquid Vacances prepara unes activitats de lleure que ajuden a complementar perfectament el treball específic i artístic que proposem.

* Aquestes activitats estan subjectes a les mesures sanitàries imposades pel Ministèri de salut.

 • Pel·lícula

 

Un cop a la setmana els nens gaudiran d'una sessió de cinema amb crispetes a la mateixa escola, gràcies al nostre projector.

 

 • Visites culturals*

 

Tenim acordades vàries visites a diferents museus d’Andorra com el Centre d'Art D'Escaldes Engordany (CAEE) i el Museu Carmen Thyssen, on els nens gaudiran de tallers educatius.

* Aquestes activitats estan subjectes a les mesures sanitàries imposades pel Ministèri de salut.

 

 • Activitats a l’aire lliure*

 

S’organitzaran sortides al parc i als espais de natura de la parròquia d’Escaldes-Engordany i Andorra la Vella.

* Aquestes activitats estan subjectes a les mesures sanitàries imposades pel Ministèri de salut.

Material Necessari

Material necessari

US RECORDEM QUE CAL PORTAR UN PETIT ESMORZAR PER MIG MATÍ I UN BERENAR PER LA TARDA.

Per les classes: 

 • Xandall o roba còmoda

 • Mitjons i bambes

 • Cabell recollit

 • Cantimplora

 

Per les sortides:

 • Impermeable

 • Cantimplora

 • Gorra

 • Calçat còmode

Organització

Organització

 

 

 • Dates

Del 25 al 28 maig del 2021.

 • Edats

Aquestes activitats van dirigides a nens d'entre 4 i 12 anys.

 

 • Horaris

L'horari d'arribada a l'Escola és entre les 9.00 i les 9:30 i la recollida és entre les 17:00 i les 17:30. 

 

Servei de permanència:

Per aquestes vacances, no hi haurà servei de permanència.   

 

 • Arribada i recollida

Cada dia s’hauran de deixar els nens a l’Escola Líquid Dansa i venir-los a recollir també a les mateixes instal·lacions. 

 

 • Àpats

Tots els nens dinaran al restaurant del Prat del Roure, on ens proporciona un menú diferent i equilibrat cada dia. Aquest menú consta d’un plat combinat amb amanida o verdura, carn o peix, arròs o pasta o patates, postres i beguda. 

És necessari que el nen porti cada dia el seu petit esmorzar i berenar.

 

Tarifes
 • Tarifes: 

Única tarifa: 110€

Places limitades!

4-6 anys: 15 places

7-12 anys: 20 places

Inscripcions
 • Inscripcions

Les inscripcions es poden realitzar a l'Escola Líquid Dansa o omplint el formulari en línia abans del dijous de la setmana anterior.

 

 • Normativa de pagament

La data límit de reserva de plaça és dijous de la setmana anterior de cada torn a les 12 de la nit.

 

Anul·lació:

A les demandes d’anul·lació que es presentin una vegada formalitzada la inscripció s’aplicaran els criteris següents pel que fa al reemborsament de l’import de la inscripció:

 • sol·licitud d’anul·lació presentada fins al darrer dia d’inscripció (dijous de la setmana anterior): reemborsament del 100% de l’import.

 • sol·licitud d’anul·lació presentada després del darrer dia d’inscripció (dijous de la setmana anterior): reemborsament del 75% de l’import sempre que es presenti un justificant de l’anul·lació.

Les anul·lacions s’han de fer per correu electrònic a info@liquiddansa.com.

 

Per a qualsevol dubte o informació suplementària ens podeu contactar al +376 861 227 o per correu electrònic.

INSCRIPCIONS EN LÍNIA
bottom of page