top of page
Presentació

Presentació

L’art, en general, és quelcom que s’ha creat, s’ha transmès i ha viscut en el temps.

 

L’art és la nostra història, les nostres arrels, la nostra cultura, la nostra identitat, la nostra expressió, i la nostra creació.

 

La societat d’avui dia sovint no ens permet créixer envoltats d’una sensibilitat artística que generi llibertat de pensament, llibertat d’expressió i llibertat de creació. És justament això que els nostres infants, amb les seves actituds sovint mal interpretades pels adults, ens reclamen:

 

Un espai per expressar-se i comunicar-se, per descobrir, per experimentar, per imaginar i crear.

 

Els infants han de poder desenvolupar la seva sensibilitat i creativitat, la capacitat de conèixer-se i de conèixer millorant la seva expressivitat i la seva capacitat de comunicació.

 

Per això, l'Escola Líquid Dansa ofereixen cada vacances escolars activitats artístiques i lúdiques.

 

Líquid Vacances aportarà la seva part més artística fent que els nens visquin una experiència inoblidable jugant, aprenent, ballant, interpretant i explorant el món de les arts escèniques.

Que Oferim?

Què oferim?

Líquid Vacances ofereix molt més que un curs de dansa i expressió corporal, ja que els nens entre 4 i 12 anys podran gaudir d'altres activitats com pel·lícula amb crispetes, les visites culturals, les manualitats, diferents tallers.

 

Quatre dies plens d'activitats i diversió amb una mostra pels pares, mares i amics a la Sala d"Actes del Comú d'Escaldes el divendres 5 de novembre a les 17:00. 

 

A continuació detallem les activitats específiques artístiques i complementàries de lleure que es duran a terme en Líquid Vacances:

 • Mostra final

 

El fet de compartir l’experiència i la vivència artística, de participar en creacions artístiques, tant individuals com col·lectives, adquirir sensibilitat respecte a les mateixes, aprendre a valorar-les i respectar-les, suposa un gran enriquiment personal.

 

Durant la setmana cada grup prepararà una coreografía que ensenyarà a la mostra final, el divendres a les 17:00, a la sala d'actes del Comú d'Escaldes-Engordany.  En aquesta actuació es podrà veure tot el contingut del treball realitzat en les classes específiques de dansa i de teatre com les coreografies i el treball d’expressió corporal. Així mateix, els protagonistes lluiran els elements de vestuari i/o atrezzo que hauran confeccionat durant la setmana en els tallers de treballs manuals.

 

Líquid Vacances té prevista una temàtica diferent per a cada setmana on els nens viuran una història fascinant que potenciarà la seva creativitat i imaginació.

 

 

 • Dansa

 

En el món de la dansa s’estudien les possibilitats expressives del cos, del seu moviment, del propi so, de les imatges que rebem, dels objectes que utilitzem, i de les músiques que escoltem. Farem entendre l’expressió musical a través de l’experiència corporal treballant diferents conceptes com la col·locació postural, la coordinació, i les dinàmiques del moviment.

 

Al llarg de la setmana, els nens participaran en diferents classes de dansa on practicaran diferents estils (hip hop, jazz, contemporani i altres) amb els seus passos, ritmes i tècnica. Els nens aprendran i practicaran diferents coreografies que un cop ben assajades s’incorporaran a l’espectacle.

 • Expressió corporal

 

És important treballar la creativitat i la improvisació dels nens. Això els ajudarà a perdre les pors, potenciant la seguretat i la confiança en ells mateixos en el moment de jugar, d’actuar i comunicar-se.

Mitjançant jocs i tallers teatrals treballarem la desinhibició, la comunicació, la veu, el gest, l’escolta, la concentració, la memòria, la cohesió de grup, etc.

Aquestes eines seran imprescindibles per posar-se dins la pell d’un personatge de l’espectacle teatral.

 • Manualitats

En aquests tallers, confeccionarem elements d'atrezzo i escenografía pel nostre video clip.

ACTIVITATS DE LLEURE*

 

És necessari que les vacances siguin una època d’esbarjo i lleure. Els nens han de tenir entreteniments que els facin riure, emocionar-se, viure experiències amb els seus amics.

Líquid Vacances prepara unes activitats de lleure que ajuden a complementar perfectament el treball específic i artístic que proposem.

* Aquestes activitats estan subjectes a les mesures sanitàries imposades pel Ministèri de salut.

 • Pel·lícula

 

Un cop a la setmana els nens gaudiran d'una sessió de cinema amb crispetes a la mateixa escola, gràcies al nostre projector.

 

 • Visites culturals*

 

Tenim acordades vàries visites a diferents museus d’Andorra com el Centre d'Art D'Escaldes Engordany (CAEE) i el Museu Carmen Thyssen, on els nens gaudiran de tallers educatius.

* Aquestes activitats estan subjectes a les mesures sanitàries imposades pel Ministèri de salut.

 

 • Activitats a l’aire lliure*

 

S’organitzaran sortides al parc i als espais de natura de la parròquia d’Escaldes-Engordany i Andorra la Vella.

* Aquestes activitats estan subjectes a les mesures sanitàries imposades pel Ministèri de salut.

Material Necessari

Material necessari

US RECORDEM QUE CAL PORTAR UN PETIT ESMORZAR PER MIG MATÍ I UN BERENAR PER LA TARDA.

Per les classes: 

 • Xandall o roba còmoda

 • Mitjons i bambes

 • Cabell recollit

 • Cantimplora

 

Per les sortides:

 • Impermeable

 • Cantimplora

 • Gorra

 • Calçat còmode

Organització

Organització

 

 

 • Dates

Del 2 al 5 de novembre 2021.

 

 • Edats

Aquestes activitats van dirigides a nens d'entre 4 i 12 anys.

 

 • Horaris

- L'horari d'arribada a l'Escola és entre les 9.00 i les 9:30 i la recollida és entre les 17:00 i les 17:30.

- Mostra final el divendres a les 17:00, a la sala d'actes del Comú d'Escaldes-Engordany.  

 

Servei de permanència:

Per aquestes vacances, no hi haurà servei de permanència.   

 

 • Arribada i recollida

Cada dia s’hauran de deixar els nens a l’Escola Líquid Dansa i venir-los a recollir també a les mateixes instal·lacions. Recomanem que els infants de 8 a 12 anys pugin sols i per les escales fins a l'Escola.

 

 • Àpats

Tots els nens dinaran al restaurant del Prat del Roure, on ens proporciona un menú diferent i equilibrat cada dia. Aquest menú consta d’un plat combinat amb amanida o verdura, carn o peix, arròs o pasta o patates, postres i beguda. 

És necessari que el nen porti cada dia el seu petit esmorzar i berenar.

 

Tarifes
Inscripcions
 • Tarifes: 

Única tarifa: 110€

Places limitades!

4-7 anys: 15 places

8-12 anys: 20 places

 • Inscripcions

Les inscripcions es poden realitzar a l'Escola Líquid Dansa o omplint el formulari en línia abans del dijous de la setmana anterior.

 

 

 

 

 • Normativa de pagament

La data límit de reserva de plaça és dijous de la setmana anterior de cada torn a les 12 de la nit.

 

Anul·lació:

A les demandes d’anul·lació que es presentin una vegada formalitzada la inscripció s’aplicaran els criteris següents pel que fa al reemborsament de l’import de la inscripció:

 • sol·licitud d’anul·lació presentada fins al darrer dia d’inscripció (dijous de la setmana anterior): reemborsament del 100% de l’import.

 • sol·licitud d’anul·lació presentada després del darrer dia d’inscripció (dijous de la setmana anterior): reemborsament del 75% de l’import sempre que es presenti un justificant de l’anul·lació.

Les anul·lacions s’han de fer per correu electònic a info@liquiddansa.com.

Per a qualsevol dubte o informació suplementària ens podeu contactar al +376 861 227 o per correu electrònic.

4-7ANYS HORARI.jpg
8-12ANYS HORARI.jpg
Horari
bottom of page