top of page

LABORATORI DE LES ARTS

Cartell LB REBELIO20_page-0001.jpg

LABORATORI DE LES ARTS D’ESTIU
Oferim un combinat d’activitats formatives en arts escèniques: teatre, dansa, música i arts plàstiques. Està dirigit a infants de 6 a 12 anys i té lloc durant la última setmana de vacances d'estiu, del 31 d'agost al 4 de setembre, a les instal·lacions de La Trapa, Taller de Cultura del Centre Cultural i de Congressos Lauredià.
 

Durant la setmana, els nens passen per totes les activitats formatives, i preparen un espectacle que es representa l’últim dia a l’Auditori Claror. Els infants gaudeixen de la dansa, el teatre, el cant i les arts plàstiques, tot treballant aquesta obra de creació tan divertida!
 

El Laboratori s’ha consolidat com una opció de vacances exitosa, lúdica i formativa a Andorra i cada any té molt bona participació de nens, exhaurint les places.


CONTACTE

  • Facebook
  • Instagram

El Laboratori de les Arts aposta per la formació integral de petits i grans artistes i és un projecte que neix de la fusió de tres escoles artístiques: l’Animal Escola de Teatre, Líquid Dansa i l’Espai de Música Moderna juntament amb el Comú de Sant Julià de Lòria.

TALLER DE TEATRE MUSICAL
Entre els mesos de gener i març té lloc cada any el taller de teatre musical del Laboratori de les Arts. Durant 10 setmanes es prepara una adaptació d’una obra de teatre musical que es presenta al final del procés davant del públic. Les classes s’imparteixen tots els dissabtes de gener a març a La Trapa, Taller de Cultura del Centre Cultural i de Congressos Lauredià.

bottom of page