top of page

DAN SAMPAIO

Ballarí a l’Escola Líquid Dansa des dels 16 anys gaudint i prenent diversos estils de dansa com el hip hop, el jazz, la dansa contemporània, el musical i els balls de saló.

Se suma a la seva formació els intensius a País ( Studio Harmonic), a Barcelona (UDF, Varium), i Portugal ( Backstage).

Del 2011 al 2103, segueix la seva formació a la Urban Dance Factory a Barcelona, una de les escoles més conegudes d’Espanya  especialitzada en hip hop i obté la titulació de professor.

L’any 2014 i 2015 és membre de la companyia DGM (Barcelona), en el grup de competició  The Boys, guanyadors en diferents campionats nacionals d’Espanya com el The Show Box, Idance, Prodance i MOD. També participa en el Cheer up World (formació internacional) amb les coreògrafes Kimmie Gee (ballarina de Beyoncé) i Carmit Bachar (ballarina i cantant del grup Pussycat Dolls).

Actualment, professor de Danses Urbanes, Street Jazz, Heel Street i Sexy Style a l’Escola Líquid Dansa i coreògraf dels grups de competició de l’escola LMC i Mooners.

Dan és ballarí de la companyia de dansa-teatre Líquid Dansa.

Ha estat coreògraf de diferents esdeveniments artístics del país.

Creador de les coreografies del De quin color és un petó?, espectacle familiar de Líquid Dansa, on també hi participa com a ballarí.

Dan Sampaio Liquid Dansa
Dan Sampaio Liquid Dansa
Dan Sampaio Liquid Dansa
bottom of page