top of page

4BODY

  • Stretch

És una combinació de tècniques de Ioga i Pilates, dos tipus d’activitats físiques que ajuden al ball a guanyar flexibilitat i equilibri. En aquesta activitat treballem la col·locació postural, els estiraments, la consciencia corporal, la concentració i la relaxació.

Professora: Mónica Vega

  • Yoga

En una classe de "Yoga Vinyasa Flow",  el moviment està sincronitzat amb la respiració. Aquest estil és de vegades anomenat ioga fluid, per la  forma suau d'encadenament de les postures moltes vegades recordant una dansa.

La respiració es torna un component important  per passar d'una postura a una altra en una inspiració i una expiració, trobant un ritme dinàmic i una connexió en cada seqüència de moviments.

És una practica perfecta per eliminar toxines, revitalitzar el cos, treballar la postura i els estiraments dinàmics.

El Ioga Vinyasa Flow relaxa la ment i té beneficis  energètics ja que ajuda a alliberar qualsevol bloqueig del flux d'energia per tot el cos. 

Professores: Mònica Vega i Olga Da Cunha

  • Move

És una activitat on es realitzen coreogràfies molt senzilles amb passos bàsics de la dansa. És un treball de coordinació, de ritme i cardiovascular.

Professores: Dan Sampaio i Verònica Perez

  • Janefonda

La típica classe d'aerobic actualizada i revisada on trobem un treball muscular, cardiovascular i de tonificació amb música divertida i actual.

Professores: Mònica Vega i Verònica Perez

  • AeroYoga

AeroYoga®  (Ioga Aeri©) és un mètode artístic de creixement personal que utilitza la suspensió i la ingravidesa en un gronxador  especial com a plataforma per fomentar creativitat, desbloqueig, tonicitat, definició muscular i rejoveniment.

En una classe es potencien tots els aspectes: El físic, el mental, el respiratori, l'emocional, el creatiu… Durant la classe la respiració i la correcció postural són protagonistes.

Professora: Olga Da Cunha

* Per poder assistir a aquesta classe és obligatori Reservar la teva plaça .

bottom of page