CLASSES PARTICULARS

Ja no tens excusa per no ballar, si per viatges per feina, horaris complicats o altres motius és impossible apuntar-te a classes col·lectives aquesta és la solució!

Tant per adults com per infants les classes particulars són una eina d’aprenentatge molt eficaç per a tota classe d’alumne, edat i nivell. A Líquid Dansa t’oferim un gran ventall de possibilitats segons la teva necessitat, els teus objectius i els teus gustos artístics.

Aquestes classes s’adapten a un horari a convenir amb el professor i t’assegurem una atenció personalitzada, ja que els exercicis i el contingut de la classe estarà pensat sempre en el teu benefici i en el teu aprenentatge.

MOVE

amb VERÒNICA PÉREZ

Si el que t’agrada és senzillament ballar aquesta és la teva classe. Coreografies senzilles amb passos bàsics que aporten treball de ritme, coordinació i un treball cardiovascular.

DANSES URBANES

amb DANI SAMPAIO

Les Danses Urbanes engloben molt estils diferents del hip hop com l'Old school, newstyle, L.A Style i Comercial.  Aquest estil de dansa ajuda a treballar la coordinació, el ritme i  les qualitats de moviments més estàtiques i dinàmiques.

MODERN-JAZZ

amb PAULINE DA COSTA

Les classes de modern-jazz són dirigides tant als nens com els adults que volen descobrir aquest estil o perfeccionar la seva tècnica jazz. La rítmica, el swing, la rigor, i la fluïdesa són les principals qualitats de moviments que es treballen en aquesta disciplina. De les músiques de Broadway fins a les més actuals, el modern-jazz et farà viatjar!.

DANSA CLÀSSICA

amb AURÉLIE VOLAGE

Dirigida a infants i adults la dansa clàssica aporta molts beneficis físics i les classes particulars poden ser útils per diferents raons.

 

Reforç per alumnes (nens o adults) que fan classes duran la setmana i volen millorar diferents aspectes de la seva pràctica (col·locació, elasticitat, treball específic pels peus, puntes, rapiditat i força de les cames etc.).

 

Preparació per concursos internacionals (YAGP, Concours international de danse de Nîmes, Chausson d'Or) audicio per entrar a diferents escoles internacionals o intensius (Ecole de l'Opera National de Paris, School of Royal Ballet, Conservatoire de Paris, Ecole de danse de Cannes Rosella Higthower, Académie Carole Massoutie, Institut del Teatre de Barcelona etc...)

 

Classes per adults debutants que volen practicar ballet de manera regular o intensiva. El cos no és el mateix quan es comença a ballar amb 4, 15, 30 o 50 anys! I menys quan tens patologia múscul-esquelètica (antecedents traumatològic, hernia discal, artrosis, escoliosis) o altres problemes de salut (asthma, patologia cardíaca).

YOGA

amb MÓNICA VEGA

Si el que t’agrada és senzillament ballar aquesta és la teva classe. Coreografies senzilles amb passos bàsics que aporten treball de ritme, coordinació i un treball cardiovascular.

CONTEMPORÀNI

amb MÒNICA VEGA

Direcció

Av. Carlemany 68, 3r pis

AD700 Escaldes-Engordany

ANDORRA

© Copyright2020

Contacte

+ 376 861 227 

9:30-13:30 / 15:30-19:30)

info@liquiddansa.com