Bailarines de tango
danza de la boda
Personal Trainer estiramiento Sesión

CLASSES PARTICULARS

Ja no tens excusa per no ballar! 

Si per viatges, per feina, horaris complicats o altres motius t'és impossible apuntar-te a classes col·lectives, aquesta és la solució!

Tant per adults com per infants les classes particulars són una eina d’aprenentatge molt eficaç per a tota mena d’alumne, edat i nivell. A Líquid Dansa t’oferim un gran ventall de possibilitats segons la teva necessitat, els teus objectius i els teus gustos artístics.

Adaptem les classes a un horari (a convenir amb el professor) i t’assegurem una atenció personalitzada, ja que els exercicis i el contingut de la classe estarà pensat sempre en el teu benefici i en el teu aprenentatge.

  • Classes d'estils (Clàssic, contemporàni, danses urbanes, modern-jazz)

  • Yoga, aeroyoga, stretch, move

  • Ball en parella (balls de saló) 

  • Ball nupcial

   > Infants, adolescents i adults

   > Per a tots els nivells

   > Horaris adaptats

Salto del bailarín
Dance Class

DANSES URBANES

amb DANI SAMPAIO

Les Danses Urbanes engloben molt estils diferents del hip hop com l'Old school, newstyle, L.A Style i Comercial.  Aquest estil de dansa ajuda a treballar la coordinació, el ritme i  les qualitats de moviments més estàtiques i dinàmiques.

Danse de groupe

CONTEMPORÀNI

amb MÒNICA VEGA

Les classes particulars de dansa contemporània estan dirigides a infants i adults amb ganes de perfeccionar o aprendre a ballar aquesta disciplina de manera personalitzada.

És una disciplina de dansa basada en la dansa clàssica i amb influències de la dansa moderna i postmoderna.

Se sol ballar amb els peus descalços "per a sentir millor el terra" i treballar la gravetat i el pes del cos .

yoga volador

AEROYOGA

amb OLGA DA CUNHA

Per l’activitat d’Aeroyoga es proposen tres nivells d'intensitat ben definits.

  • Nivell “0” Aero Ioga Restauratiu, apte per a tots. En nivell “0” el cos està en  contacte amb el terra i solament una part en ingravitació. 

  • Nivell “1” Aero Pilates® Pilates Aeri© es tracta de postures aèries prop del terra i  en contacte amb el terra. 

  • Nivell “2” Ioga Aeri Acrobàtic , el més exigent físicament) en aquest nivell el cos  treballa totalment en l'aire.

 

Amb el gronxador, podem treballar des de modalitats més exigents i acrobàtiques, a  treballar necessitats més específiques: 

- Prepart 

- Postpart 

- Restauratiu 

- Terapèutic

 

Finalment, l’entrenament en suspensió. És un mètode de consciència postural que utilitza la suspensió com a mitjà per a  reestructurar el cos i millorar la qualitat de vida. És un mètode que va sorgir amb la intenció de perfeccionar les activitats de Pilates amb la suspensió, que es realitza amb un nou equipament, el gronxador. El mètode segueix els mateixos 6 principis del mètode Pilates original, no obstant  això, les classes poden fer-se més dinàmiques i desafiadores! 

Són una sèrie d'exercicis variats que poden ser aplicats per a tothom, del principiant  a l'avançat, per a nens fins a gent gran, de pacients amb patologia a esportistes d'alt  rendiment. La metodologia és molt dinàmica i totalment pràctica, enfocant sempre  situacions reals del dia a dia. 

Dancer Leaping

MODERN-JAZZ

amb PAULINE DA COSTA

Les classes de modern-jazz són dirigides tant als nens com els adults que volen descobrir aquest estil o perfeccionar la seva tècnica jazz (Preparació a concursos de dansa o entrada a escoles professionals per als nens).

La rítmica, el swing, la rigor, i la fluïdesa són les principals qualitats de moviments que es treballen en aquesta disciplina. De les músiques de Broadway fins a les més actuals, el modern-jazz et farà viatjar!

hiphop classe

MOVE

amb VERÒNICA PÉREZ

Si el que t’agrada és senzillament ballar aquesta és la teva classe. Coreografies senzilles amb passos bàsics que aporten treball de ritme, coordinació i un treball cardiovascular.

Cours de yoga

YOGA

amb MÓNICA VEGA I OLGA DA CUNHA

Les classes de Ioga individuals són perfectes per poder assegurar un tracte personalitzat. Es pot oferir estil més dinàmic, com pot ser una classe de Vinyasa Ioga, o una classe més estàtica, com el Hatha Ioga, inclús buscar un estil completament diferent com el del ioga  restauratiu. 

Les sessions a mida de Ioga Vinyasa Flow, ajuden a l’alumne a millorar l’execució de les postures, la flexibilitat i mobilitat articular, ja que el tracte més personalitzat i les contínues correccions tècniques fan més àgil  l’aprenentatge de la disciplina.

El Ioga restauratiu és la relaxació profunda. Permetent que el cos vagi afluixant capa per capa, accedint a teixits més profunds, per aconseguir alliberar tensions i estrès. Pot resultar tan reparador per al cos com per a la ment, recuperant la nostra  energia vital. 

El Ioga terapèutic és per a les persones que estan en rehabilitació. Mitjançant moviments i/o postures bàsiques, suaus i  tranquil·les; per als que estan passant per una fisioteràpia, de cara a rehabilitar-se de patologies cròniques que afecten l'equilibri musculoesquelètic, el circulatori, el respiratori, el nerviós.

El Ioga per embarassades per les dones que volen una cura diferent i personalitzada, ja que aquesta disciplina durant l’embaràs té grans beneficis tant físics com emocionals i mentals.

Pel que fa al Ioga Postpart és imprescindible planificar una pràctica individualitzada. 

És treballar en l’àmbit corporal i sensorial el retrobament amb el perineu, abdomen, i diafragma per tornar a reactivar-los de forma segura i no lesiva.

20210317_172512_edited.jpg

DANSA CLÀSSICA

amb AURÉLIE VOLAGE

Dirigida a infants i adults la dansa clàssica aporta molts beneficis físics i les classes particulars poden ser útils per diferents raons.

 

Reforç per alumnes (nens o adults) que fan classes duran la setmana i volen millorar diferents aspectes de la seva pràctica (col·locació, elasticitat, treball específic pels peus, puntes, rapiditat i força de les cames etc.).

 

Preparació per concursos internacionals (YAGP, Concours international de danse de Nîmes, Chausson d'Or) audicio per entrar a diferents escoles internacionals o intensius (Ecole de l'Opera National de Paris, School of Royal Ballet, Conservatoire de Paris, Ecole de danse de Cannes Rosella Higthower, Académie Carole Massoutie, Institut del Teatre de Barcelona etc...)

 

Classes per adults debutants que volen practicar ballet de manera regular o intensiva. El cos no és el mateix quan es comença a ballar amb 4, 15, 30 o 50 anys! I menys quan tens patologia múscul-esquelètica (antecedents traumatològic, hernia discal, artrosis, escoliosis) o altres problemes de salut (asthma, patologia cardíaca).

Los bailarines de swing

BALLS DE SALÓ

amb MÓNICA VEGA

Pel que fa a les classes de balls de saló (per infants a partir de 7 anys i per adults) es pot venir sol o en parella i triar quins estils de ball es vol aprendre. Aquestes classes que són amenes i divertides tenen una finalitat lúdica. 

Casada pareja de baile

BALL NUPCIAL

amb MÓNICA VEGA

El ball nupcial és un dels moments més esperat pels convidats, i nosaltres t'ajudem a que sigui especial.

Crearem una coreografia única i exclusiva, on sempre buscarem en que els nuvis siguin els protagonistes.